Over ons

Vestingh Paint and Craft is een label gespecialiseerd in verven, lakken en coatings. We zijn begonnen met De Vestingh verf en glas winkel in Bussum, maar uitgegroeid tot een verflabel. Daarnaast doen we ook totale projectbegeleiding. Lees hier meer over ons!

Geschiedenis van De Vestingh Verf & Glas

We zijn begonnen met De Vestingh Verf & Glas winkel in het jaar 2010. De winkel was zo'n 60 m2. Gespecialiseerd in verf en glas, richtten we ons op schilders, timmermannen en andere bedrijven die onze producten goed konden gebruiken! Met een speciale formule, gericht op deze klanten, groeide we snel uit dit pand.

Vestingh verf en glas, Huizerweg 29

De Vestingh Verf & Glas 2010, Huizerweg 29 te Bussum

In 2014 verhuisde we dan ook, in dezelfde straat van nummer 41 naar 29, naar een pand van 400 m2! Met 6 keer zo veel ruimte, benutten we ieder hoekje van de winkel. We zijn dealer van verschillende grote merken, zoals Farrow and Ball, Sikkens, Sigma, Pure and Original, Little Greene en Boonstoppel. Ook kun je voor gereedschap van Festool bij ons terecht.

Vestingh label

We hebben diverse lakken, verven en coatings onder ons eigen label. Het unieke aan ons eigen merk product is, dat we gespecialiseerd zijn in het mengen van kleuren. We kunnen namelijk vrijwel elke kleur mengen. Denk daarbij aan de perfect matchende kleur bij uw gordijnen. Van grote tot kleine projecten, we streven naar het juiste kleur-, en technisch advies op maat. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Eenvoudig zelf te verwerken, met passende handleidingen. Onze producten zijn van goede kwaliteit en erg duurzaam! Daarom gebruiken professionele schilders graag onze producten.

Naast onze producten, hebben we onze eigen kleurenwand. Vestingh kleurencollectie is gebaseerd op de laatste trends en meest populaire tinten. De wand bestaat uit 162 kleuren. Elk jaar komen er 6 nieuwe trendkleuren bij.

 Vestingh kleuradvies

Vestingh Projecten

Naast de Vestingh Verf & Glas winkel en het Vestingh Paint and Craft label, hebben we nog de Vestingh Projecten. We hebben al meer dan 1000 projecten begeleid. Denk hierbij aan schilderwerk, maar ook restauraties van monumenten en verbouwingen.

De Vestingh Projecten is een AF-Erkend afwerkingsbedrijf. We hebben een groot netwerk aan professionals. Zoals:

  • Schilders
  • Stucadoors
  • Timmermannen
  • Glaszetters
  • Parkateurs
  • Boot-, en jachtonderhoudbedrijven

Liever een professional in huis voor je grote project? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie.

Vestingh ProjectenFoto is eigendom van Vestingh Projecten